This site uses cookies to offer a better browsing experience. If you continue without changing cookie settings, you consent to this - but if you want, you can change it any time clicking on "gear wheel icon" at the bottom of this page.

Menu

Crimbo Limbo Sál - közös horgolás

Kedves Fonalrajongók! Tudom sokan szerettétek volna Tatsiana Kupryianchyk, a Lilla Björn Crochet tervezőjének karácsonyi meglepetését meghorgolni. Sem a Scheepjes, sem mi forgalmazók (és egyben nagy fonalrajongók) nem tudtuk megtippelni az érdeklődés mértékét. Ezért nagyon kevés darab került végül forgalomba. Ígérem Nektek, hogy a következő alkalommal sokkal több csomagot hozok Nektek, ha tudok.

A sál egy gombolyag sötétzöldből kivilágosodó Whirlből készül és két Whirlette-ből. Az eleje egy filé horgolásos technikával kezdődik a Whirl fonalból, lukacsos háromszög minta váltakozik benne, ahogy egyre nő a sál mérete. 

A második rész egy mozaik horgolásos technikával készül. Ez a Chunky Monkey fonalból kközösen készített  SnaggleTooth takaró horgolásakor már előkerült technika. A színeket két soronként váltva kihagy kontrasztos színeknek láncszemekkel helyet, majd 3 sorral később visszaölt, hogy kitöltse azokat. Érdekes, izgalmas technika, mely nem túl bonyolult, de tény, hogy rá kell érezni a logikájára.

Fogadjátok szeretettel a munkaközi képeket a készülő sálakról!

Bori

Labels attached to the content: horgolásminták - crochet patterns

Search