This site uses cookies to offer a better browsing experience. If you continue without changing cookie settings, you consent to this - but if you want, you can change it any time clicking on "gear wheel icon" at the bottom of this page.

Menu

Piruett Kendő - Közös horgolás

Szeretettel invitállak a Piruett Kendő közös horgolásra! Bármikor becsatlakozhat, bármikor elkezdheted velem együtt! A kendőt én magam terveztem és készítettem el a csodás színváltós DMC Pirouette XL fonalból. Igazából annyira tetszett, hogy mindenképpen szerettem volna magamnak készíteni belőle valamit. Alig vártam, hogy a kezemben legyen és nekiállhassak a horgolásnak. Olyan mintát szerettem volna készíteni, ami egyszerű és mégis nagyszerű. (Ami közben tudok hétvégén romantikus filmeket nézni). Amikor csak az anyag színén horgolunk, amikor nem kell sort váltani. Ennek a fonalnak igazából minden jól áll, a rövid pálca és az egyráhajtásos is. Öröm volt dolgozni vele.

 

Hogyan tudok részt venni a közös horgoláson?

Nincs más dolgod, mint beszerzed a webshopban a szükséges fonalakat és eszközöket, a mintaleírást pedig a Fonaltündér biztosítja neked Youtube videósorozat formájában. A videókat folyamatosan teszem közzé a 2024 május 3-tól. Bármikor és akárhányszor megnézheted őket, hogy megtanuld a lépéseket.

Milyen alapanyagokra lesz szükségem?

  • Fonalak: 2 gombolyag - DMC Pirouette XL - bármely színárnyalatból - a képeken a 1104-es árnyalat látható
  • Horgolótű : 6.5mm-es vastagságban
  •  

 

Search