This site uses cookies to offer a better browsing experience. If you continue without changing cookie settings, you consent to this - but if you want, you can change it any time clicking on "gear wheel icon" at the bottom of this page.

Menu

Horgolt konyharuhák, törlőkendők - könyv

Price:
2,990 Ft

Tedd Te is konyádat otthonossá - horgold meg saját konyharuháindat, törlőkendőindet! A könyv 11 modellt kínál, amelyek elkészítésekor megismerkedhetsz a horgolás alapjaival, új fonalakat próbálhatsz ki, vagy remekül feldolgozhatod maradék fonalaidat környezettudatos módon. A színes, újrahasznosítható horgolt törlőkendők tökéletesen alkalmasak takarításra, emellett díszítik a konyhát, és ajándéknak sem utolsók. A Horgolóiskola fejezet lépésről lépésre mutatja be a horgolt szemek elkészítési módját, segítve egyrészt a kezdőket az alapok elsajátításában, másrészt a gyakorlott horgolókat a tudásuk felfrissítésében. A modelleket különböző nehézségi fokozatokba sorolták, hogy mindenki megtalálja a tudásszintjének megfelelő darabot, amelyet örömmel készíthet el.

A konyhakendők elkészítéséhez 1-es, azaz nagyon vékony (angolul Fingering) vastagágú tiszta pamut fonalat javasol. Ennek megfelelően a Fonaltündér a Scheepjes Catona és Scheepjes Cotton8 fonalakat ajánlja több mint 90 színárnyalatban! Egy kendő készítéséhez 1 gombolyag 50grammos Scheepjes Cotton8 fonal vagy 2 gombolyag 25 grammos Scheepjes Catona fonal elegendő.

Szerző: Camilla Schmidt Rasmussen és Sofie Grangaard
Kiadó: Cser Kiadó
Nyelv: magyar

Stock: out of stock
Loyalty points available to receive: 120
Manufacturer:

onlinepénztárca

Do you need more balls of your favorite yarn? Do you want to crochet a really big blanket? Do you need a special color shade?

We order your dream yarns for you, just let us know your plans!

info@fonaltunder.hu

Description

A tartalomból:
- Miért horgoljunk konyharuhát?
- Bevezetés
- Horgolóiskola
- Minták : Hullócsillag, Téltemető, Tetőcserép, Nyalóka, Kockásliliom, Tengeri szellő, Erdő mélye, Reggeli harmat, Színes blokkok, Nagyi, Fűrészfog

Parameters

Craft: crochet
Format Paperback | 60 pages
Dimensions 205 x 205 x 6mm | 215g
Publication date 2018
Publisher Cser Kiadó
Language Hungarian
Author Camilla Schmidt Rasmussen és Sofie Grangaard

Reviews

5.00
1 rating
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Write a review!
| 5 out of 5 Stars!
Verified purchase
01/06/2022
Tetszik a könyv, igényes, szép kivitelezésű, a mintaleírások érthetőek, különösen, hogy szöveggel és ábrával is szerepelnek.

Free Delivery

FREE DELIVERY: to your address or parcel shop by GLS: in orders above 25.000 HUF

REDUCED DELIVERY COST :to your address 1290 HUF or parcel shop 890 UF by GLS: in orders between 15.000-24.999 HUF

Search