This site uses cookies to offer a better browsing experience. If you continue without changing cookie settings, you consent to this - but if you want, you can change it any time clicking on "gear wheel icon" at the bottom of this page.

Menu

Kötött állatok - Louise Crowther

Price:
6,290 Ft

Ennek a nagyszerű könyvnek a segítségével édes, imádnivaló kötött állatokat készíthetsz! A 13 figura közt találsz cuki erdei állatokat, háziállatokat. A  figurák körübelül 40 cm magasak, a testük és lábaik azonos minta alapján készülnek, a fejük és a kötött foltok, fülek, a részletek teszik őket egyedivé. Az alap test készítésének elsajátítása után már könnyedén alakíthatod a figurát különféle állattá! A kötést sok fotó és részletes leírás segíti lépésről lépésre. Valamennyiük állat egyforma magas, így a 35 különböző ruhadarabbal bármelyikük felöltöztethető, a cserélgethető ruhatár pedig igazi élmény lesz gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. És mit is rejt a gardrób? Pulóvereket, kardigánokat, mellényeket, ruhácskákat, nadrágokat, táskákákat, cipőket és persze fehérneműket is. A könyvből természetesen nem hiányozhatnak a legfontosabb kötési technikák, az összeállítási módszerek és a varróöltések leírása, mind jól követhető fázisfotókkal illusztrálva. Ne feledd a kézzel készített játékba a szeretet is bele van kötve! 

Ebben a könyvben a figurák kötéséhez a Scheepjes Stone Washed fonalat használták.

Stock: 3 pcs in stock
Loyalty points available to receive: 252
Manufacturer:

onlinepénztárca

Do you need more balls of your favorite yarn? Do you want to crochet a really big blanket? Do you need a special color shade?

We order your dream yarns for you, just let us know your plans!

info@fonaltunder.hu

Description

Parameters

Craft: knitting, crocheting, handwork
Format Paperback | 128 pages
Dimensions 21 x 27 cm | 319g
Publication date 09-2023
Publisher Tölgy kiadó
Language Hungarian
Author Louise Crowther

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!

Free Delivery

FREE DELIVERY: to your address or parcel shop by GLS: in orders above 25.000 HUF

REDUCED DELIVERY COST :to your address 1290 HUF or parcel shop 890 UF by GLS: in orders between 15.000-24.999 HUF

Search