This site uses cookies to offer a better browsing experience. If you continue without changing cookie settings, you consent to this - but if you want, you can change it any time clicking on "gear wheel icon" at the bottom of this page.

Menu

LALYLALA - bábok, bogarak, és pillangók

Price:
4,490 Ft

Parányi szerzetek és végtelen álmaik horgolótűvel írt meséje ez a könyv. Fedezd fel az apró bogarak, pillangók, csigák, hernyók és maroknyi szerzetek mikrokozmoszát. Lalylala megálmodója, Lydia Tresselt keze nyomán született ez a különleges amigurumi horgolós gyűjtemény, amelyet végre magyarul is kezedben tarthatsz! Lydia egy vidám és szemléletes mesén keresztül kelti életre lényeit, amely elkalauzol a rovarok életébe, bemutatja, ahogy csodás pillangóvá, katicává vagy szarvasbogárrá válnak a nagy álmokat kergető lárvák. Készülj fel a kalandra! Találkozni fogsz a rivaldafényre vágyó legyecskével, a megállíthatatlan csigával és a szárnyait próbálgató molylepkével.

A könyv tartalmazza a horgolóöltések bemutatását, a mintaleírásokban megtalálod a szükséges instrukciókat, a figurák mind Scheepjes Catona és  Scheepjes Stone Washed XL fonalakból készültek. Jól követhető fázisfotók is segítik a munkát, így mind a kezdő horgolók, mind pedig a gyakorlottabbak könnyedén megalkothatják saját amigurumi figuráitkat

sajátkezűleg készített ajándék nemcsak divatos, hanem értékes is, hiszen benne van szívünk-lelkünk, ami igazán egyedivé, szeretetteljessé teszi a meglepetést. Ezek a bájos horgolt figurák tökéletes ajándékok minden bébi és kisgyermek számára, és akkor még nem említettük a játékra kész felnőtteket… Az Amugurumi, a Japánból származó, pofonegyszerű horgolós technika nagy előnye, hogy még a kezdőknek sem okoz fejtörést, már kevés gyakorlással is villámgyorsan elkészül egy kedves és különleges ajándék.

A szeretettel magunk készítette játék sokkal többet nyújt gyermekeinknek, mint a boltban vásároltak.

Kiadó: Tölgy Kiadó
Nyelv: magyar

Stock: out of stock
Manufacturer:

Description

A tartalomból:
- Alapanyagok és eszközök
- A horgolás alaplépései
- Mintaleírások

Ajánlott fonalak: A figurák Scheepjes Catona fonalakból nagyszerűen elkészíthetőek!

Parameters

Craft: crochet
Format Paperback | 128 pages
Dimensions 208 x 232 x 9mm | 617g
Publication date 2020
Publisher Tölgy Kiadó
Language Hungarian

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!

Free Delivery

 

FREE DELIVERY: to your address or parcel shop by GLS: in orders above 25.000 HUF

REDUCED DELIVERY COST :to your address 990 HUF or parcel shop 890 UF by GLS: in orders between 16.000-24.999 HUF

SPICK UP AT WAREHOUSE: Győr - Gyárváros, Monday-Friday: 8-18:00 - by pre-aligned appointment

Search