This site uses cookies to offer a better browsing experience. If you continue without changing cookie settings, you consent to this - but if you want, you can change it any time clicking on "gear wheel icon" at the bottom of this page.

Menu

Landscapes MAL - 1-2 weeks

Szerettel várunk Téged is egy virtuális közös horgolásra! A Scheepjes fonalgyár idei első közös horgolása során csodás színes vállkendőt horgolunk Martin up North tervei alapján, sok-sok lelkes alkotóval együtt, egy időben. Arra bíztatunk Téged, hogy csatlakozz hozzánk 2023 május 24-től és Te is horgold meg álmaid vállkendőjét a csodás Scheepjes Scrumptious környezettudatos fonallal, vagy a Scheepjes Metropolis merinói gyapjú fonallal!

Ha még nem olvastál a részletekről, akkor itt megteheted: Landscape MAL első blogbejegyzés

Az első két hét programját itt olvashatod: Landscape MAL 1-2 hét

 

KÉSZÜLNEK A KENDŐK

 

Veletek együtt én is nekiálltam a kendő horgolásának. Mivel sokan kérdeztétek az általam választott színek listáját, így szívesen megosztom itt veletek. A mintát teljes mértékben a tervező leírása alapján készítem a szemszámok és sorok tekintetében, de a színeket a saját fejem után variálom. Előre nem is színeztem ki a sablont, menet közben is változik a terv. :)

1. Kockasor: 301, 2. Kockasor: 306, 3. Kockasor: 378, 4. Kockasor:335, 5-6. Kockasor: 317, 7-8. Kockasor: 337, 9-10. Kockasor: 318, 11-12. Kockasor: 344, 13-14. Kockasor: 327, 15-16. Kockasor: 364, 17-19. Kockasor: 310, 20-21. Kockasor 315, 22. Kockasor: 341

 

Az aktuális blogbejegyzésen képekkel illusztrálva találsz segítséget a tuniszi horgolás elsajátításához: www.martinupnorth.com 

 

1. HA MÉG NINCSENEK SZÍNEID - EGY KIS INSPIRÁCIÓ

 

A Landscape MAL kiírása szerint bátran lehet inspirálódni kedvenc természetbeli helyszínünk, kedvenc fotónk alapján. Én az én egyik legkedvesebb utazási emlékemet vettem elő. Mai napig hálás vagyok a Jóistennek, hogy engem a világ legszebb helyére többször is elkísért. Mai napig ha szükségem van rá a képzeletemben előveszem, ahogy ott ülök a hegy tetején és látom a gleccsereket és hegycsúcsokat. Fogadjátok szeretettel a tiroli Hohe Mut színeit.


A blogbejegyzést folytatom, bővítem hamarosan.. köszönöm türelmedet!


Kapcsolódó linkek és segítségek:

Ha elakadtál a minta olvasásában, letöltésben, értelmezésben, nem boldogulsz egy lépéssel, keress bizalommal! Szívesen segítek. :)
Varga Bori - Fonaltündér - info@fonaltunder.hu - +36 30 565 9978

Hivatalos Scheepjes felhívás:
Landscapes MAL

A mintaleírást itt vásárolhatod meg:
https://www.ravelry.com/patterns/library/the-landscape-shawl

A tervező bolgja: 
www.martinupnorth.com

OFFICIAL Scheepjes - International Group:
https://www.facebook.com/groups/scheepjescal.international

Search