This site uses cookies to offer a better browsing experience. If you continue without changing cookie settings, you consent to this - but if you want, you can change it any time clicking on "gear wheel icon" at the bottom of this page.

Menu

Minikirályság

Price:
5,890 Ft

Isten hozott a Minikirályságban! Olka Novicka tervező (AradiyaToys) az amigurumi iránt érzett szenvedélyét most 36 minifigurán keresztül osztja meg veled. A király és a királynő fergeteges horgolós mulatságot rendez. A kikiáltófiú az egész királyságban kidobolja az eseményt. A csillagász persze tudja, hogy te is eljössz, ez meg volt írva a horgolt csillagokban. Reméljük, hogy az udvari bolond és a tündér sem csinál nagy kalamajkát a fonalaiddal. A herceg hűséges lovagja és bájos hercegnő testvérei kíséretében meglátogatja a falubelieket. Tarts velük te is! Horgold életre az egész birodalmat!

Készítsd el és fedezd fel ezt a nyüzsgő kis királyságot! Valamennyi figura megáll a maga lábán (pontosabban a talpán), így tökéletes játékok lehetnek a kis álmodozóknak. A figurák frizurái és kalapjai tetszés szerint variálhatók, így még egyedibb karaktereket alkothatsz saját amigurumi birodalmadhoz.

A részletgazdag fázisfotók és az oktatóvideók segítségével a kezdő és a gyakorlottabb horgolók is élvezni fogják ezt a könyvet. Ne feledd a szeretettel magunk készítette játék sokkal többet nyújt gyermekeinknek, mint a boltban vásároltak.

Kiadó: Tölgy Kiadó

Szerző: Olga Novicka
Nyelv: magyar

Stock: 4 pcs in stock
Loyalty points available to receive: 236
Manufacturer:

onlinepénztárca

Do you need more balls of your favorite yarn? Do you want to crochet a really big blanket? Do you need a special color shade?

We order your dream yarns for you, just let us know your plans!

info@fonaltunder.hu

Description

A tartalomból:
- Bevezető
- Alapanyagok

- Pácák

- Befejező technikák

- Alapminták

- figurál

Ajánlott fonalak: A figurák Sheepjes SoftfunScheepjes Stone WashedScheepjes Merino SoftScheepjes Catona fonalak

Parameters

Craft: crochet
Format Hardcover | 148 pages
Dimensions 210 x 230 x 10mm | 730g
Publication date 2022
Publisher Tölgy Kiadó
Author  Olga Novicka
Language Hungarian

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!

Free Delivery

FREE DELIVERY: to your address or parcel shop by GLS: in orders above 25.000 HUF

REDUCED DELIVERY COST :to your address 1290 HUF or parcel shop 890 UF by GLS: in orders between 15.000-24.999 HUF

Search