This site uses cookies to offer a better browsing experience. If you continue without changing cookie settings, you consent to this - but if you want, you can change it any time clicking on "gear wheel icon" at the bottom of this page.

Menu

Home decor with Scheepjes yarns

A Scheepjes fonalakkal nem csak figurákat, pulcsikat és sapikat készíthetünk, hanem otthonunkat is díszíthetjük, csinosíthatjuk. Készíthetünk díszpárna huzatokat a megunt régi helyett, horgolhatunk gyönyörű mandala szőnyeget vagy finom puha meleg takarót a téli estékre. Remélem a képek inspirálnak majd Benneteket nem csak a készítésben, tervezésben, hanem abban is, hogy megosszátok velem az elkészült alkotásaitok képeit! Fogadjátok szeretettel a friss alkotások képeit!

Marika csodás mandala szőnyeget horgolt Scheepjes Linen Soft 616-os halvány bézses, törtfehér fonalból.

Marika készített még Scheepjes Catona fonalakból csipkés párnahuzatokat, a színeket nagyon gondosan válogatta össze, igazán nagyon jól mutatnak így hárman együtt:

Szilvi Scheepjes Catona fonalakból készített egy bújos vidám takarót a kislányának Rozinak, aki ahogy látom kendőnek is szívesen elhordja majd. :)

Nagyon köszönöm Nektek, hogy megosztjátok velem csodás alkotásaitok képeit!

Labels attached to the content: ti készítettétek - handmade by you

Search