This site uses cookies to offer a better browsing experience. If you continue without changing cookie settings, you consent to this - but if you want, you can change it any time clicking on "gear wheel icon" at the bottom of this page.

Menu

Whirl Color Therapy - yarn + pattern + tool crochet Kit

Price:
29,190 Ft

"Színterápia" csomagunk a színek erejével kapcsol ki és csökkenti a mindennapi stresszt! A Scheepjes Whirl fonalak mindenkit garantáltan elvarázsolnak! Ebben az ajándékcsomagban 3 nagy gombolyag színátmenetes fonalat találsz amiből 3  egész vállkendőt lehet varázsolni, azaz horgolni, vagy kötni. A legegyszerűbb minta is csodásan áll ennek a fonalnak! Találsz benne egy elegáns Scheepjes fonalvágó nyakéket, mely mindig nálad lehet mikor úton vagy. Csillogós és sima felével is hordhatod. Egy 4mm-es KnitPro gyömbérfa horgolótű is van a csomagban, valamint két vállkendő mintaleírás angol nyelven, amelyhez magyar nyelvű segédletet biztosítunk. Mindezt pedig én, a Fonaltündér belevarázsolom Neked egy csinos tüllbe!

Színterápia - fonal + eszköz csomag tartalma:
1. Fonalak:
1 gombolyag - Scheepjes Whirl 551 - Citrom Nárcisz -  215g, 1000 méter,
1 gombolyag - Scheepjes Whirl 555 - Fukszia -  215g, 1000 méter,
1 gombolyag - Scheepjes Whirl 559 - Türkiz Tengerszem -  215g, 1000 méter
2. Eszközök:
Scheepjes Fonalvágó nyakék - csillogó kövekkel, nyakba, vagy kulcstartóra is tehető
KnitPro Ginger - nemesfa horgolótű - 4mm - japán minőség, kényelmes horgolás
3. Minták:
1 db - Álomfogó Vállkendő - horgolásminta - angol nyelven
1 db - Türkiz Teadélután Vállkendő - horgolásminta - angol nyelven
(A mintaleíráshoz mellékeljük az angol (UK/US) horgolási rövidítések és horgolási jelek magyar fordítását tartalmazó kinyomtatott táblázatot! Így könnyedén lekövetheted a mintát!)

4. Kiegészítők:
organza fonalzsák: 2 db - a fonalak tárolásához

Stock: out of stock
Manufacturer:

Description

1. Fonalak:

A csodás Whirl gombolyagok 54 különböző egyedileg tervezett színárnyalatban ragyognak. Ínycsiklandóak, és kívánatosak, mint egy finom "sütemény", "yarn cake", mondják angolul. 60%-ban pamut, 40%-ban akril szálai szuperkönnyű, lélegző anyaggá köthetők, vagy horgolhatóak. Több színes szálból nagyszerűen sodort szála együtt marad, gyorsan, könnyen lehet dolgozni vele. A színváltásoknál csupán finom árnyalatnyit vált a fonal, egyedi technikával, csomó nélkül, így a "váltás" csak egy finom boholy, ami könnyen elrejthető az öltések, szemek között.

2. Eszközök:

Scheepjes Fonalvágó nyakék - csillogó kövekkel, nyakba, vagy kulcstartóra is tehető
Stílusos nyaklánc és praktikus fonalvágó eszköz egyben a Scheepjes virágokkal és apró kövekkel díszített ékszere. Csak elég a fonalat a medál egyik rovátkájába vezetned és az integrált penge könnyedén elvágja azt. Biztonságos, könnyen magaddal tudod vinni bárhol is szeretnél kézimunkázni. A fényes fekete zsinórral nyakba akaszthatod a medált, vagy kulcskarikára is fűzheted. Akár repülős utazáshoz is biztonságosan magaddal viheted. Szuper ajándék a fonalak, varrás és kézimunka szerelmeseinek.

KnitPro Ginger - nemesfa horgolótű - 4mm - japán minőség, kényelmes horgolás
A KnitPro Ginger horgolótűk gyönyörű lazúrozott, lakkozott fából készültek, melyet a vékonytól a közepesen vastag fonalakhoz (1 vékony - 4 közepesen vastag) tervezetek 2-6 mm-es vastagságig, 15cm-es hosszúsággal. Professzionálisan kialakított vége, sima felülete gyors horgolást biztosít bármilyen fonalllal. A bevésett rovátkák megvédik a fonalat a lecsúszástól. Kézzel faragott, könnyű, de starpabíró, természetes anyagból,  FSC minősítéssel.

3. Minták:
1 db - Álomfogó Vállkendő - horgolásminta - angol nyelven, nyomtatott A5 méretben
1 db - Türkiz Teadélután Vállkendő - horgolásminta - angol nyelven, nyomtatott A5 méretben

A mintaleíráshoz mellékeljük az angol (UK/US) horgolási rövidítések és horgolási jelek magyar fordítását tartalmazó kinyomtatott táblázatot! Így könnyedén lekövetheted a mintát!

4. Kiegészítők:
organza fonalzsák: 2 db - a fonalak tárolásához

Parameters

Craft: knitting, crocheting, handwork
Skill level: beginner
Project: cloth

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!

Free Delivery

 

FREE DELIVERY: to your address or parcel shop by GLS: in orders above 18.000 HUF

REDUCED DELIVERY COST :to your address 990 HUF or parcel shop 990 UF by GLS: in orders between 14.000-17.999 HUF

SPICK UP AT WAREHOUSE: Győr - Gyárváros, Monday-Friday: 8-18:00 - by pre-aligned appointment

Search