This site uses cookies to offer a better browsing experience. If you continue without changing cookie settings, you consent to this - but if you want, you can change it any time clicking on "gear wheel icon" at the bottom of this page.

Menu

Zoomigurumi kedvencei - amigurumi horgolás

Price:
6,890 Ft

Üdvözöllek a horgolt amigurumi állatok csodálatos világában! Ez a könyv a sokak kedvencévé vált Zoomigurumi sorozat 30 legnépszerűbb figuráját tartalmazza. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire egyszerű és gyors a puha és bűbájos állatkák elkészítése. Ha kedved tartja, változtass a színeken, az arckifejezéseken és a kiegészítőkön, hogy valóban egyedi és személyes legyen az amigurumi figurád.

A világ minden tájáról származó tervezők alkotásai különböző nehézségi szinteket képviselnek, de mindegyikhez jól követhető leírások tartoznak, így kezdők éppúgy találnak maguknak horgolnivalót, mint a gyakorlottabbak. A jól átlátható illusztrációk és az oktatóvideók segítenek, hogy tökéletesítsd a technikákat és a pálcák horgolását. A szeretettel magunk készítette játék, ruha vagy kiegészítő sokkal többet nyújt gyermekeinknek, mint a boltban vásároltak.

Kiadó: Tölgy Kiadó

Nyelv: magyar

Stock: 10 pcs in stock
Loyalty points available to receive: 276
Manufacturer:

onlinepénztárca

Do you need more balls of your favorite yarn? Do you want to crochet a really big blanket? Do you need a special color shade?

We order your dream yarns for you, just let us know your plans!

info@fonaltunder.hu

Description

A tartalomból:
- Alapanyagok és eszközök
- A horgolás alaplépései
- MIntaleírások

Ajánlott fonalak: A figurák Scheepjes Catona, Sheepjes Softfun és Scheepjes Stone Washed fonalakból nagyszerűen elkészíthetőek!

Parameters

Craft: crochet
Format Hardcover | 176 pages
Dimensions 210 x 230 x 10mm | 550g
Publication date 2023
Publisher Tölgy Kiadó
Language Hungarian

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!

Free Delivery

FREE DELIVERY: to your address or parcel shop by GLS: in orders above 25.000 HUF

REDUCED DELIVERY COST :to your address 1290 HUF or parcel shop 890 UF by GLS: in orders between 15.000-24.999 HUF

Search