This site uses cookies to offer a better browsing experience. If you continue without changing cookie settings, you consent to this - but if you want, you can change it any time clicking on "gear wheel icon" at the bottom of this page.

Menu

Amigurumi - tarka forgatag

Price:
5,990 Ft

Horgold meg velünk együtt ezeket a kedves, karakteres játék figurákat! Nyuszi, koala, panda, bárány… és még sokan mások. 16 bűbájos horgolt figura, valamennyien a jól ismert tervező és blogger, Khuc Cay alkotásai. Kezdők és haladók egyaránt elkészíthetik a kedves amigurumi játékokat. Vannak közöttük egészen egyszerűek és némi gyakorlatot kívánó darabok, de a részletes, jól követhető leírásokkal egyik sem okozhat gondot. Ha egy igazán egyedi és szívet melengető ajándékot szeretnél készíteni, ne habozz, horgold meg az egyiküket!

sajátkezűleg készített ajándék nemcsak divatos, hanem értékes is, hiszen benne van szívünk-lelkünk, ami igazán egyedivé, szeretetteljessé teszi a meglepetést. Ezek a bájos horgolt figurák tökéletes ajándékok minden bébi és kisgyermek számára, és akkor még nem említettük a játékra kész felnőtteket… Az Amugurumi, a Japánból származó, pofonegyszerű horgolós technika nagy előnye, hogy még a kezdőknek sem okoz fejtörést, már kevés gyakorlással is villámgyorsan elkészül egy kedves és különleges ajándék.

A szeretettel magunk készítette játék sokkal többet nyújt gyermekeinknek, mint a boltban vásároltak.

Publisher: Tölgy Kiadó
Language: Hungarian

Stock: 1 pcs in stock
Loyalty points available to receive: 240
Manufacturer:

onlinepénztárca

Do you need more balls of your favorite yarn? Do you want to crochet a really big blanket? Do you need a special color shade?

We order your dream yarns for you, just let us know your plans!

info@fonaltunder.hu

Description

A tartalomból:
- Bevezető, A horgolás szakkifejezései, Alapanyagok és eszközök, Tudnivalók és tippek, A kitömött játékkeészítésről dióhéjban ....
- Játékok 16 féle figura: Anna a nyuszilány, Billy a macskafiú ...és így tovább

Ajánlott fonalak: A figurák Sheepjes SoftfunScheepjes Stone WashedScheepjes Merino SoftScheepjes Catona fonalakból készültek!

Parameters

Craft: crochet
Format Hardcover | 128 pages
Dimensions 217 x 280 x 12mm | 730g
Publication date 2020
Publisher Tölgy Kiadó
Language Hungarian

Reviews

5.00
2 rating
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Write a review!
| 5 out of 5 Stars!
Verified purchase
29/03/2023
Még nem horgoltam belőle csak át néztem a könyvet, de nagyon jól le van benne írva minden.
| 5 out of 5 Stars!
Verified purchase
23/02/2023
Nagyon szép kivitelezésű könyv, igényes, gyönyörű figurákkal. Örülök, hogy újra lehetett kapni és meg tudtam venni. Borókát, a bárányt már el is kezdtem horgolni.

Free Delivery

FREE DELIVERY: to your address or parcel shop by GLS: in orders above 25.000 HUF

REDUCED DELIVERY COST :to your address 1290 HUF or parcel shop 890 UF by GLS: in orders between 15.000-24.999 HUF

Search